Ці продукти стануть натуральною альтернативою покупному відбілювачу, а одяг буде ще чистішим, ніж раніше.

Перекис водню

Звичайна харчова сода не лише відбілює, а й допомагає зберегти структуру волокон. Змішайте її з невеликою кількістю води, щоб вийшла паста. Перед пранням нанесіть її на забруднену ділянку.

Кошти для відбілювання речей. фото з інтернету

Як відбілювач додайте півсклянки харчової соди в цикл прання, щоб висвітлити білу білизну, пом'якшити тканини та нейтралізувати запахи.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Оцет

Білий оцет - універсальний засіб для чищення. Він діє як натуральний пом'якшувач тканини, а також відмінно підходить для тих, хто має жорстку воду. Необхідно попередньо замочити одяг, повністю зануривши його в розчин, що складається з однієї частини оцту та шести частин теплої води. Обов'язково замочіть весь одяг у розчині на ніч, перш ніж прати його. Не турбуйтесь про запах оцту. Пральний порошок змиє його.

Лимон

Лимон – гарна та безпечна альтернатива відбілювачу через його кислотні та натуральні властивості. Він відбілює так само добре, як оцет. Помістіть одну склянку лимонного соку в пральну машину, щоб висвітлити брудну білу білизну.

Перекис водню

В якості засобу для виведення плям просто нанесіть засіб безпосередньо на пляму і залиште на кілька хвилин. Потім випрати як завжди. Щоб відбілити одяг, додайте дозатор відбілювача 1 склянку 3% перекису водню. Ви також можете додати його прямо в барабан разом із порошком. Потім продовжуйте процес прання як завжди.

Буря

Бура, вона ж натрій борат, має дезінфікуючі властивості і ідеально підходить для прання дитячої білизни. Приготуйте пасту з невеликою кількістю води та нанесіть на тканину перед пранням. Ви також можете додати буру в пральну машину, щоб зробити білизну ще яскравішою.

Більше ти не соромитимешся свого туалету: хитрі способи "видалення" жовтизни з унітазу

Також ми розповідали, що Чайник блищатиме яскравіше зірок: народний "фокус", яким користувалися ще твої бабусі