Комп'ютерних дам оцінюватимуть за зовнішністю, технологіями, за допомогою яких їх створили, а також впливу на користувачів соціальних мереж. Конкурс, заснований платформою соцмереж Fanvue, стане першим конкурсом краси тільки для ШІ, повідомляє Dailymail .

Для участі у конкурсі необхідно лише надіслати зображення жінки, створене за допомогою штучного інтелекту, та заповнити анкету. Організатори розраховують щонайменше на тисячу учасників. У фіналі кількість конкурсанток скоротять до десяти, а потім трійку найкращих буде оголошено на онлайн-церемонії нагородження у травні. Серед них і розподілять призовий фонд.

Учасниці отримають бали за свої навички взаємодії з передплатниками та темпи зростання аудиторії у соцмережах. Крім того, враховуватиметься і дохід, який заробили моделі штучного інтелекту на різних платформах. Багато в чому конкурс буде схожий на будь-який інший конкурс краси, хоч і здається футуристичним. Незважаючи на те, що учасниці не є справжніми жінками, їм все одно доведеться відповідати на класичні питання, наприклад: «Що б ви зробили, щоб світ став кращим?».

Міс ШІ. Фото: Daily Mail

Навіть деякі судді цього конкурсу створені за допомогою штучного інтелекту. Наприклад, до складу журі увійдуть Айтана Лопес та Емілі Пеллігріні – моделі штучного інтелекту, кожна з яких зібрала сотні тисяч передплатників у соціальних мережах. До них приєднаються два судді-людини: Саллі Енн Фосетт, єдиний у Великій Британії історик театральних вистав, та Ендрю Блох, радник англійського мільйонера Алана Шугара.

Уілл Монанаж, співзасновник Fanvue, сподівається, що ця подія стане Оскаром для творців штучного інтелекту.

Популярні новини зараз
Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, Смартфони навчать вимірювати цукор у крові - і це лише початок

Раніше ми повідомляли, що iPhone 16 Plus розчарує фанатів Apple: його можуть зробити гірше, ніж 15 модель