Цієї ночі ворог знову завдав жахливого удару по українських містах. Зокрема дісталося Дніпру, де ворожі ракети влучили у багатоповерхівку, вже відомо про загиблих та поранених.

Очільник ОВА Лисак надав першу офіційну інформацію.

«Важкі ніч та ранок. Область пережила чергову масовану атаку. Частину ворожих цілей збили Сили ППО. Зокрема, тільки за ранок, попередньо, дев’ять ракет. І ще 2 – вночі. На жаль, є й влучання», — йдеться у повідомленні.

Ставте лайк, пишіть коментарі та підтримайте нас на платформі Моно — посилання в описі та в шапці профілю

Пізніше посадовець повідомив, що після ракетного удару горить п’ятиповерховий будинок. Частково будівлю зруйновано, і під завалами можуть залишатися люди.

«Число постраждалих внаслідок ракетної атаки по області постійно збільшується. На цю хвилину відомо про 15 поранених у Дніпрі. Всі – середні. Кривий ріг – постраждало 3 людей. Стільки ж у Синельниково. Серед них і 2 дітей. На жаль, одна восьмирічна дитина померла в лікарні. Співчуття рідним та близьким», — розповів Сергій Лисак.

Крім цього чергову атаку РФ прокоментували і в Укрзалізниці. Справа в тому, що Росія здійснила цілеспрямований масований обстріл цивільних інфраструктурних об’єктів Укрзалізниці в Дніпрі та області. Є поранені серед залізничників, їм надається медична допомога.

Також цю цинічну атаку прокоментував і президент Володимир Зеленський

«Зараз тривають рятувальні роботи в Дніпрі після російського удару. Кілька поверхів звичайного житлового будинку зруйновані, пошкоджений вокзал. Під ударом на Дніпровщині були також Кривий Ріг та Синельникове. Усім пораненим надається допомога. На жаль, є загиблі. Мої співчуття рідним та близьким», — написав він та в черговий раз підкреслив, як зараз Україні потрібна допомога партнерів у сфері ППО, аби захистити мирне населення від російського терору.