Популярна українська телеведуча, блогер та благодійниця Маша Єфросиніна, яка займається власним проектом "Іспит на відвертість" на YouTube, часто ділиться з аудиторією цікавими публікаціями у своєму Instagram

Маша Єфросиніна в одному з випусків шоу "Дорослі дівчатка" з Олею Поляковою розповіла про кумедну ситуацію, яка особисто для неї стала справжньою катастрофою.

Оля Полякова та Маша Єфросиніна. Фото: Instagram
Оля Полякова та Маша Єфросиніна. Фото: Instagram

Багато років тому, у "Педан Притула шоу" її попросили продемонструвати свої спортивні навички, і тоді, без особливої ​​підготовки та розтяжки, вона невдало сіла на шпагат.

Сергій Притула та Олександр Педан, фото: Знай.uа
Сергій Притула та Олександр Педан, фото: Знай.uа

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Наслідки переслідують її досі. Зараз ведуча займається стрейчингом та пілатесом, але не може сісти на шпагат. Справа в тому, що в шоу Маша не на жарт пошкодила зв'язки, але хотіла похвалитися і довести, що дуже спортивна.

"Порвала собі зв'язки так... Я чула, як у мене тріснула шкіра. Хотіла дуже показати, що я спортсменка", - поділилася Єфросиніна.

Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua
Маша Єфросиніна, фото: Знай.ua

А що найприкріше, цей момент так і не вставили у шоу, але причини не пояснили.

Напомним, что Маша Єфросиніна "прокинулася" через 26 років і дала собі молоду пораду про чоловіків: ще не пізно.

Раніше ми повідомляли, що Маша Єфросиніна нарешті зізналася в страшних сумнівах через війну: "У нас ослаблення напруги".

Також стало відомо, що Маша Єфросиніна зізналася, через що ніколи не хотіла мати дітей: "Потім ще два дні...".