• Головна
  • На полицях українських супермаркетів суттєво "обвалилися" ціни на популярний овоч: в чому причина
11:59, 19 квітня

На полицях українських супермаркетів суттєво "обвалилися" ціни на популярний овоч: в чому причина

На полицях українських супермаркетів суттєво "обвалилися" ціни на популярний овоч: в чому причина

На полицях українських супермаркетівзмінилися ціни на імпортні помідори. Якщо ще два тижні тому за 1 кілограм потрібно було заплатити 120-130 гривент, то наприкінці цього робочого тижня їхня вартість становить 70-80 гривень за 1 кілограм.

Про це повідомляють на EastFruit.

За словами аналітиків, зменшувати вартість томатів у цьому сегменті доводиться через зріст пропозиції і зниження швидкості збуту цих овочів.

"В Україні помітно знизилася ціна на імпортні томати. Як зазначають ключові гравці ринку, знижувати ціни в даному сегменті доводиться з кількох причин. Так, збільшення пропозиції імпортної продукції провокує знижувальний тренд у сегменті тепличних томатів, тоді як темпи збуту суттєво уповільнилися", - кажуть аналітики.

Водночас, фахівці вважають, що і на цьому тижні ціни на томаті продовжать знижуватися. Тому вони не виключають, що помідори на полицях українських супермаркетах і ринках ще сильніше падатимуть в ціні.

"В умовах, що склалися, продавці прийняли рішення знизити відпускні ціни на імпортні томати. Щоб не допустити скупчення нереалізованої продукції на складах оптових компаній", - також додали фахівці.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#помідори #ціна #томати #супермаркет #купити
Останні новини
ТОП новини
"Таких змін мобілізації водії не чекали, ухилянтів за кермом чекають не лише повістки": їх відправлять у ТЦК з 1 травня
"Потужна гроза пре в ці області, навіть синоптики стривожені прогнозом": куди суне мороз у -18 градусів, дощ і снігопад?
"Люте похолодання суне в ці області, прогноз приголомшив навіть синоптиків": де буде мороз у -17 градусів, дощ і снігопад?
"Мобілізація українців із інвалідністю з 1 травня, названо перелік захворювань": повістки, ТЦК і скасування відстрочки
Оголошення
live comments feed...