Гороскоп на 20 квітня: кому підвищення на роботі, а кому розставання

Гороскоп на 20 квітня: кому підвищення на роботі, а кому розставання

Овен

Події цього дня змусять понервувати Овнів. Справи будуть йти зовсім не так, як ви запланували, а пристосовуватися до ситуації представникам знаку вдається насилу. Постарайтеся не вплутувати себе у скрутні ситуації.

Телець

Позитив – основа хорошого настрою. Всі ваші задуми будуть виконуватися, як на замовлення. Вечір обов’язково проведіть у гостях. У приємній компанії на вас чекає успіх, який незабаром змінить ваше життя на краще.

Близнюки

Навколишні будуть особливо привітні до вас, тому постарайтеся витягти з дня все найкорисніше. Але сьогодні слід частіше говорити слово “ні”, ніж погоджуватися. Особливо якщо справа стосується колег, які прагнуть скинути на вас відповідальність.

Рак

Найамбітніші представники знаку матиме шанс піднятися кар’єрними сходами, отримати посаду, про яку вони давно мріяли. Добре проходять ділові та особисті зустрічі.

Лев

Непередбачувані ситуації змусить Левів нервувати. Але пам’ятайте, що ви не зможете контролювати те, що відбувається довкола вас. Не варто перекладати свої очікування на плечі коханих людей.

Діва

Будьте реалістами. Не будуйте порожніх ілюзій і не думайте про оточуючих краще, ніж вони на те заслуговують. Є ймовірність, що вас обдурять. На роботі будьте об’єктивними, тому що зараз не час для сентиментів.

Терези

Важко зосередитись на роботі. Ви ризикуєте припуститися серйозних помилок, випустити з уваги щось важливе, забути про призначені зустрічі або заплановані справи.

Скорпіон

Для розваг, особливо світських, краще вибрати інший день. Зараз слід віддати перевагу заняттям, які приносять практичну користь.

Стрілець

Стрільцям усміхнеться успіх, тому день підходить для серйозних починань, початку роботи в новій області, а також навчання. На роботі постарайтеся викласти на повну потужність.

Козеріг

Ворогом Козерогів стане неуважність і небажання зосередитися на одній справі. Далі це може створити проблеми у професійній діяльності. Сьогодні не можна вживати алкогольні напої, вони погано позначаться на вашому здоров’ї.

Водолій

Життя вимагатиме від вас витримки та здорового глузду. Буде краще, якщо ви прислухаєтеся до порад оточуючих, хоча це й призведе до тимчасового душевного дискомфорту.

Риби

Не варто виявляти зайву завзятість, особливо якщо йдеться про відносини з впливовими людьми: ваші спроби наполягти на своєму не приведуть ні до чого доброго. Уникайте відкритих конфліктів із недоброзичливцями.

You cannot copy content of this page