Українці з картками ПриватБанку матимуть змогу заощадити до 300 гривень місяць на оплаті житлово-комунальних послуг. Умови отримання знижки оприлюднили на офіційному сайті фінустанови.

ПриватБанк регулярно радує різні категорії клієнтів новими акціями та приємними бонусами. Цього разу шанс непогано заощадити дали власникам карток "Універсальна", "Універсальна Gold" та преміальна.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

У період з 18 квітня 2024 року до 18 липня 2024 року діятиме нова акція - "Мінусуємо комуналку в Приват24". Кожен, хто виконає необхідні умови, зможе одержати назад на карту до 300 гривень у вигляді кешбеку.

Що потрібно зробити:

  • зареєструватися в акції зручним способом: на сайті або за пропозицією в "Приват24";
  • сплатити комунальні послуги через меню "Платежі" у "Приват24" із кредитних коштів картки "Універсальна", "Універсальна Gold" або преміальної;
  • одержати на карту кешбек у розмірі 3%.

Приват24. Фото: скрін youtube
Приват24. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Максимальний розмір кешбеку – 300 гривень на місяць. Найактивніші клієнти у перспективі, за весь період акції, можуть повернути на картку до 900 гривень.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцеві заблокували картку за купівлю піци: Monobank розпізнав як "підозрілу" операцію.

Також наш портал інформував, вижити в окупації та відбитися від колекторів ПриватБанку: українці скаржаться на нереальний тиск.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, клієнти Monobank скаржаться на безпричинне блокування карт: навіть переказ 100 гривень може стати "фатальним".