Батьки оніміли: навчальний рік у школах різко скоротили – коли можна забрати документи



Подробиці

- джерело.

Стала відома дата останнього навчального дня у школах Києва
У школах Києва останній дзвінок пролунає 31 травня. Таке рішення ухвалено, оскільки цього року школи не припиняли освітній процес, не змінювали терміни канікул та працювали за освітніми програмами відповідно до графіка, розповів заступник голови КМДА Валентин Мондрієвський.

Для підготовки до НМТ навчальних закладів рекомендовано застосувати у травні для випускників та випускниць модель трансформера. Тобто перейти із класно-урочного навчання на індивідуалізовано-групове.

Видавати документи про освіту пропонується відповідно до такого графіка:

з 31 травня по 7 червня – свідоцтво про здобуття початкової освіти;
з 13 по 19 червня – свідоцтво про здобуття базової середньої освіти;
з 20 по 26 червня – свідоцтво про здобуття повної загальної середньої освіти.
“Організація комфортних умов навчання під час військового стану була першочерговим завданням для всіх шкіл столиці. За рахунок міського бюджету заклади загальної середньої освіти Києва були максимально підготовлені до роботи за нинішніх умов”, – зазначив Мондрієвський.

Він також додав, що вдалося не лише налагодити інтернет у укриттях, які є одним із головних важелів безперебійного освітнього процесу, а й забезпечити школам роботу без віялових відключень електроенергії. Крім того, було організовано дистанційне навчання та роботу шкіл у другу зміну, що дозволило ефективно працювати всім навчальним закладам.

Сообщение Батьки оніміли: навчальний рік у школах різко скоротили – коли можна забрати документи появились сначала на NEWS TiME.


Читайте також:


Залишити коментар: