Наступного тижня Україну сколихне «парад відставок за власним бажанням», а також великі зміни серед міністерського складу, і не тільки.

Про це повідомив народний депутат України Ярослав Железняк у своєму телеграм-каналі.

Зокрема, він анонсує, що це торкнеться навіть:  3-4 міністрів, серед яких два віце-премʼєри та генпрокурора.

«Поки Палата готується до першого голосування, давайте до нашої Ради повернемося. Наступний тиждень буде пленарний (23-25/04) і кадровий. Не так гучно, як ви того очікували, але дуже скоро ви побачите парад відставок «за власним бажанням». Тут увага, ніхто не знає фінального рішення. Але є відчуття що це будуть: зміни по Кабміну: 3-4 міністра, серед яких навіть два віце-премʼєра, гепрокурор (ось тут я досі не впевнений, що прям на наступному тижні), звільнять члена/ів Рахункової палати, можливо ще пару позицій», — написав він.

В той же час, депутат наголосив, що не обов’язково, що всі нові призначення відбудуться саме на наступному тижні.

«Плюс до цього, треба буде зробити певні переміщення на ці відкриті вакансії серед теж наявних міністрів. Хоча не факт, що всі призначення відбудуться саме на наступному тижні. Ще раз, остаточного рішення по конкретним прізвищам немає, тому може перебратися ще. Але точно якийсь кадровий пакет буде», — наголосив він.

Тож, чекаємо, яке рішення щодо цього прийме президент Зеленський та кого саме замінять. Адже, раніше, Зеленський сказав, що кадрові зміни в керівництві країни, які вже відбулись — це ще не всі підготовлені рішення.