Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які люблять проводити час за відеоіграми, є дуже цікаві новини. Справа в тому, що незважаючи на шалений успіх Baldur's Gate 3, розробники з Larian Studios виявилися не зацікавленими у розробці продовження.

Проте правовласник бренду Dungeons & Dragons, у всесвіті якого і відбуваються події гри, не збирається здаватися. Компанія розповіла про свої подальші плани.

Про це пишуть на порталі "PcGamer".

Baldur's Gate 3, скріншот
Baldur's Gate 3, скріншот

В інтерв'ю журналістам старший віце-президент Hasbro з цифрової стратегії та ліцензування Юджин Еванс сказав, що компанія вже веде переговори з потенційними партнерами щодо умовної Baldur's Gate 4.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

"До нас звертається багато студій, готових прийняти виклик: як виглядає майбутнє Baldur's Gate? Сподіваємося, що відповідь на це питання займе менше, ніж 25 років, що пройшли між Baldur's Gate 2 і 3", – каже Еванс.

Він також запевнив, що Hasbro не поспішатиме з вибором партнера, підходу і продукту, який "уособлюватиме майбутнє Baldur's Gate". Компанія відноситься до цих питань "дуже і дуже серйозно".

Що стосується улюблених гравцями персонажів з Baldur's Gate 3, то Еванс сподівається побачити їх у майбутніх релізах, проте жодної конкретики на цьому етапі він надати не зміг, адже очевидно, що жодних сюжетних задумів ні в кого ще немає.

Наступні проекти в серії Baldur's Gate незмінно порівнюватимуть із роботою Larian Studios, але Hasbro каже, що не боїться складнощів: "Планку було встановлено дуже високо, і наше завдання її досягти і перевершити".

Baldur's Gate 3. Фото скріншот з Youtube
Baldur's Gate 3. Фото скріншот з Youtube

Слідом за успіхом Baldur's Gate 3 у Hasbro вирішили виділити на розробку ігор Dungeons & Dragons близько одного мільярда доларів. За словами Еванса, ці проекти вийдуть протягом п'яти років і будуть представниками різних жанрів.

Baldur's Gate 3 досі збирає нагороди та посідає перші місця на різних преміях. Так, нещодавно гра здобула премію BAFTA Games Awards, як найкраща гра 2023 року.

Нагадаємо, власникам PlayStation готують унікальну функцію, яка допоможе проходити ігри.

Раніше повідомлялося, що творець "Baldur's Gate 3" показав, яким хотіли зробити одного з найпопулярніших персів.

Також, фанати Baldur's Gate III заливаються сльозами: розробник поставив крапку у серії.