StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Навколо упирі та вампіри": у мережу злили особисте листування Меладзе

19 квітня 2024, 23:13
2727
Хакери нібито зламали пошту Валерія Меладзе, де той жаліє свого брата.
Валерій Меладзе, Костянтин Меладзе, Віра Брежнєва
Валерій Меладзе критикував Віру Брежнєву / колаж: Главред, фото: instagram.com/meladzemusic

Російські пропагандистські ЗМІ повідомляють, що в мережу злили особисте листування Валерія Меладзе. Кажуть, що хакери зламали його особисту пошту.

За інформацією телеграм-каналу Світський хронік, якщо вірити опублікованим документам, у співака з Вірою Брежнєвою "далеко не найкращі стосунки".

Пошту Меладзе нібито зламали хакери

відео дня
Пропагандисти розповідають, що Меладзе зламали пошту
Пропагандисти розповідають, що Меладзе зламали пош
ту

Пропагандисти пишуть, що в одному з листів Валерій переконує брата Костянтина, що навколо нього одні упирі та вампіри. Та й до Віри він налаштований скептично. Мовляв, стосунки з композитором для співачки - лише спосіб заробити й утримати популярність.

Хто такий Костянтин Меладзе?

Костянтин Меладзе - композитор, аранжувальник, поет-пісняр і музичний продюсер. Старший брат співака Валерія Меладзе. Засновник дівочої поп-групи ВІА Гра. Його пісні виконували Софія Ротару, Алла Пугачова, Вєрка Сердючка та ін. Меладзе був продюсером і композитором кіномюзиклів "Вечори на хуторі поблизу Диканьки", "Попелюшка", "Сорочинський ярмарок". Брав участь як наставник, продюсер і композитор у різних телешоу - "Фабрика зірок", "Голос країни", "Хочу V ВІА Гру", "Х фактор" тощо.

Нагадаємо, раніше російська співачка Альбіна Джанабаєва, яка так і не висловила свою позицію щодо вторгнення Росії в Україну, показала свою 3-річну доньку Агату, яку вона народила від співака Валерія Меладзе.

Раніше також на початку жовтня 2023 року українська співачка Віра Брежнєва підтвердила своє розлучення з музичним продюсером Костянтином Меладзе. Чутки про їхнє розставання почалися незадовго до початку повномасштабної війни в Україні, але зіркове подружжя зберігало мовчання.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти