Історія 14-річної Джесіки Дельгадільо, яка безвісти зникла 20 жовтня 2010 року в містечку Амарілло (штат Техас, США), стала справжнім шоком для місцевої спільноти. Але через 13 років дівчина зненацька повернулася додому.

Того трагічного дня Джессіка пішла до школи, але так і не повернулася. Її батьки одразу звернулися до поліції, проте пошуки не принесли жодних результатів. Сержант Брент Барбі тоді зізнався, що у справі не було жодної зачіпки, адже ознак злочину не виявили. Про це повідомляє Spiegel.

Поліція в США
Поліція в США

Протягом багатьох років справа Джесікі залишалася нерозкритою. Однак у 2023 році відділ з розслідування "холодних" справ поліції звернувся за допомогою до Національного центру допомоги зниклим та експлуатованим дітям (NCEMC). Два слідчі цієї організації активно працювали над оновленням даних у цій справі та поширювали інформацію у соціальних мережах.

І ось одного разу до відділення поліції надійшов дзвінок від жінки, яка назвала себе Джесікою Дельгадільо. Слідчі одразу взяли у неї зразки ДНК та відправили їх на експертизу, адже зовні вона значно змінилася. Результати тесту однозначно підтвердили, що це дівчина, яка дійсно зникла безвісти.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

За інформацією поліції, Джесіка попросила не розголошувати деталей щодо її зникнення та місцезнаходження протягом усіх цих років. Поки що ця справа закрита.

Нагадаємо, жінка викурювала по 2 пачки цигарок на день 40 років, але лікарі зробили "диво" з її легенями

Як повідомляв "Знай.uа", кодовий замок у будинку – це шлях до Сатани: пенсіонерка вже кілька років пробирається до будинку через вікно.

Знай.uа писав, один був п'яний, а необхідні "ритуали" не стали: 7 фактів про Титанік, які мало хто знає