Мобільний оператор Lifecell порадував клієнтів досить приємним сюрпризом. Усі бажаючі можуть два тижні користуватися деякими послугами практично задарма – за 1 гривню.

Як скористатися спеціальною пропозицією, розповіли фахівці компанії на офіційній сторінці у соціальній мережі Facebook.

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

Lifecell запропонував клієнтам на вигідних умовах скористатися послугою "ТВМаркет", яка дає змогу переглядати контент від популярних постачальників ТВ-послуг в Україні.

"Приємна особливість – однією підпискою можна користуватись на декількох пристроях одночасно, залежно від постачальника послуги", – уточнили фахівці Lifecell.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Перегляд телевізора. Фото: скрін youtube
Перегляд телевізора. Фото: скрін youtube

Підключити послугу можна кількома способами:

  • за прямим посиланням;
  • набрати комбінацію *159#;
  • активувати у додатку "My lifecell".

За перші два тижні абоненти можуть заплатити символічну ціну – 1 гривню.

"Вартість: перші 14 днів — 1 грн, далі — від 49 грн залежно від вартості обраного пакета", - пояснили клієнтам.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "фантомні" знижки від Vodafone: абоненти обурені ставленням мобільного оператора.

Також наш портал інформував, гроші зникають з рахунку: абонентам Київстар, Lifecell та Vodafone розповіли, як перевірити, куди вони подіються.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, коштує менше, ніж цукерка у супермаркеті: "Київстар" пропонує тарифи по 1 гривні.