Знайомство відбулося на корпоративній вечірці, де Оля виступала для гостей як талановита та приваблива незнайомка.

Вадим, який був одним із гостей, запропонував співачці приєднатися до столу, і вона швидко стала душею компанії своїм гумором та чарівною особистістю.

Оля Полякова, фото: Instagram
Оля Полякова, фото: Instagram

Згодом з-поміж них розгорнулася романтична історія, що призвела до створення сім'ї. Хоча знайомство відбулося не дуже звичним способом, Оля не шкодує про свої вчинки та вважає, що все в житті відбувається у певних цілях. Зараз разом із чоловіком щасливо живуть та виховують дітей.

Колись Оля Полякова наполегливо вимагала від Вадима, щоби він розійшовся зі своєю дружиною, якщо хоче бути з нею. Вона повідомила, що не готова бути з кимось, хто не може ухвалити рішення про розлучення. Проте варто зазначити, що колишня дружина Вадима Буряковського була згодна на розлучення, адже пара не мала дітей, тому цей процес пройшов досить швидко і безболісно. За словами Олі Полякової, доти, поки Вадим Буряковський не вирішив розлучитися зі своєю дружиною, між ними не відбувалося нічого серйозного.

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Оля Полякова з чоловіком, фото з Instagram
Оля Полякова з чоловіком, фото з Instagram

Невдовзі після розлучення Вадима Буряковського із колишньою дружиною Оля Полякова дізналася, що вагітна. Це було особливо важливо для Вадима, який довгий час мріяв про дітей, але не мав такої можливості. Їхній короткий роман приніс їм не лише кохання, а й дарував дочку Машу, яка стала для Вадима найбільшим даром долі.

Полякова Вадимом Буряковським не звертає уваги на різницю у віці, хоча багато хто попереджав чоловіка, що Оля збанкрутує та залишить його, але ці обурення не зупинили Вадима від того, щоб почати стосунки зі знаменитою співачкою. У своєму інтерв'ю з Машею Єфросініною Оля зазначила, що була не лише перспективною дружиною для бізнесмена, а й може досягати успіху, багатства та незалежності самостійно. Хоча у шлюбі виникали кризи, співачка підтверджує, що вони з чоловіком знаходять спільну мову та переживають непрості життєві ситуації разом.

Оля Полякова, фото Знай.ua
Оля Полякова, фото Знай.ua

Нагадаємо, що Полякова між Україною та стейком від захисника Фрідмана обрала вечерю – блогер.