• Головна
  • По сусідству з Тернопільщиною лікарка організувала схему оформлення фіктивної інвалідності військовозобов’язаним
10:34, 20 квітня

По сусідству з Тернопільщиною лікарка організувала схему оформлення фіктивної інвалідності військовозобов’язаним

По сусідству з Тернопільщиною лікарка організувала схему оформлення фіктивної інвалідності військовозобов’язаним

17 квітня працівники ДБР затримали на хабарництві начальницю відділення лікарні філії державної установи, яка організувала схему з оформлення фіктивної інвалідності для здорових військовозобов’язаних чоловіків з усієї України. Про це ZAXID.NET повідомили у теруправлінні ДБР у Львові.

Жінку затримали під час отримання другої частини хабаря у розмірі 5,5 тис. доларів від чоловіка з однієї з центральних областей. Передача грошей відбулася в одному з торгово-розважальних центрів Львова.

минулого року чиновниця допомагала здоровим чоловікам отримувати медичні документи, на підставі яких МСЕК мала б визнати їх непридатними для служби. У схему вона залучила лікарів різних закладів охорони здоров’я Львова, які видавали фальшиві висновки про стан здоров’я «пацієнтів», на підставі яких чоловіки отримували інвалідність. Вартість отримання довідки для подальшого оформлення інвалідності для однієї людини становила 7 тис. доларів США.

За цей час отримати фальшиву інвалідність змогла велика кількість військовозобов’язаних не лише зі Львова, а й з усієї України, кажуть в ДБР.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ДБР #жінка #військові #інвалідність
Останні новини
ТОП новини
"Таких змін мобілізації водії не чекали, ухилянтів за кермом чекають не лише повістки": їх відправлять у ТЦК з 1 травня
"Потужна гроза пре в ці області, навіть синоптики стривожені прогнозом": куди суне мороз у -18 градусів, дощ і снігопад?
"Люте похолодання суне в ці області, прогноз приголомшив навіть синоптиків": де буде мороз у -17 градусів, дощ і снігопад?
"Мобілізація українців із інвалідністю з 1 травня, названо перелік захворювань": повістки, ТЦК і скасування відстрочки
Оголошення
live comments feed...