Починаючи з 20 квітня, для пасажирів почне діяти нова ціна на проїзд в автобусах. Це зростання обумовлено збільшенням цін на пально-мастильні матеріали та запчастини. Про це йдеться у сюжеті "Суспільного".

Подорожчання проїзду у приміських та міжміських автобусах запланували перевізники у місті Житомир. Зазначається, що крок вимушений, оскільки добряче зросли витрати на паливо та інші складові. Якщо тарифи не змінювати, то транспорт просто не зможе курсувати.

Громадський транспорт. Фото: скрін youtube
Громадський транспорт. Фото: скрін youtube

"Підвищують, оскільки зросла зарплата, вартість палива, гуми і мастила. Все зросло, і автоматично ми мусимо підвищувати вартість. Законом передбачено, що при зростанні цін на паливо ми автоматично повинні підвищувати вартість квитка, бо ми не зможемо далі їздити", - розповів журналістам приватний перевізник.

Автобус. Фото: скрін youtube
Автобус. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Наскільки відчутним для гаманців громадян може стати підвищення цін на проїзд, доки не уточнюється. Відомо, що новий тариф розпочне діяти вже з 20 квітня, якщо не буде жодних заперечень від обласної адміністрації.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, паливо дорожчає, витрати зростають: тарифи на проїзд у громадському транспорті можуть злетіти вдвічі.

Також наш портал інформував, "Обманює щонайменше двічі...": скільки насправді мають платити за проїзд у громадському транспорті.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, доведеться ходити пішки: перевізники анонсували 30-відсоткове підвищення тарифів .