StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Для чого хитрі корейці кладуть чайні пакетики у взуття: причина здивує

20 квітня 2024, 14:13
1899
Чоловік із Південної Кореї поділився бабусиним методом, що допоможе позбутись неприємного запаху від взуття, за допомогою предмета, який є у всіх.
Для чого хитрі корейці кладуть чайні пакетики у взуття: причина здивує
Для чого хитрі корейці кладуть чайні пакетики у взуття - причина дивує / Колаж Главред, фото: скріншот із відео

Експерт з домашнього господарства пан Райс розкрив хитрий трюк, який допоможе вигнати неприємний запах взуття за допомогою простого предмета. У своєму відео на TikTok, блогер сказав: "Я збираюся поділитися з вами тим, що моя бабуся зробила з моїм взуттям, коли я був у Південній Кореї", - повідомляє Mirror.

Діставши пару міцних кросівок, пан Райс пояснив, що використовує пакетики зеленого чаю для усунення неприємних запахів.

"Після гри в гольф я також кладу їх у свої туфлі для гольфу і накриваю їх газетою, ось так можна позбутися запаху смердючого взуття, використовуючи зелений чай. Спасибі бабусі", - розповідає чоловік.

відео дня

Рекомендується залишити пакетики чаю у взутті на 24 години, а якщо ви маєте справу з дуже смердючою парою, то рекомендується покласти більше одного пакетика в кожну пару.

Дивіться відео про те, як позбутись неприємного запаху із взуття:

"Королева чистоти" Лінсі Кромбі пояснила, що чайні пакетики, які дуже добре вбирають вологу, вбирають вологу з взуття і залишають на її місці свіжий аромат чистоти".

Лінсі Кромбі пояснила, що чайні пакетики, які дуже добре вбирають вологу, вбирають вологу з взуття і залишають на її місці свіжий аромат.

Хоча звичайні чайні пакетики можуть мати невеликий ефект, експерт з взуття компанії Pavers Вітторія Веллен-Бомбеллі вважає, що найкраще працює зелений чай.

"Замість звичайних чайних пакетиків для дезодорації взуття обирайте ароматизовані пакетики, наприклад, зеленого чаю, оскільки цей запах не є особливо сприятливим, і ви навряд чи помітите якусь користь", - розповіла вона.

Експерт закликає людей уникати цього трюку після мокрої прогулянки, оскільки це може призвести до того, що чайний пакетик просочиться всередину взуття, залишаючи небажані плями.

The Daily Mirror

The Daily Mirror - британська національна щоденна газета у форматі таблоїд та є першим представником таблоїдної журналістики.
Газету заснував Альфред Хармсворт 2 листопада 1903 року. Спочатку Daily Mirror замислювалася як газета для жінок, що видається жінками, і мала стати "віддзеркаленням жіночого життя". Це не принесло успіху, тому Хармсворт вирішив зробити газету кольоровішою і з ширшим колом висвітлюваних питань, пише Вікіпедія.

Вам також може бути цікаво:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти