Поліція розшукує осіб у військовій формі, які в ніч на 20 квітня розстріляли поліцейських на Вінниччині. Від отриманих травм один правоохоронець загинув, інший отримав поранення. На відео ви можете побачити обличчя цих людей, якщо ви впізнаєте їх — обов’язково повідомте правоохоронців.

Про це йдеться у повідомленні поліції Вінницької області у Facebook.

Там зазначили, що вночі 20 квітня, близько 02:00 у Гайсинському районі Вінницької області працівники поліції зупинили для перевірки невідомий автомобіль темного кольору. В авто були двоє чоловіків. Вони відкрили вогонь по поліцейських. Від отриманих поранень загинув 20-річний правоохоронець, його напарник поранений. За попередньою інформацією, нападниками були батько і син, які служать в одній військовій частині.

«На території Вінницької та Одеської областей введено поліцейську операцію. Завдяки зусиллям оперативних служб вдалося встановити осіб, ймовірно причетних до скоєння злочину. Орієнтування розіслано до всіх регіональних підрозділів Національної поліції», — йдеться у повідомленні поліції.

У Національній поліції також висловили співчуття рідним та близьким загиблого поліцейського.

«Вживаються заходи для встановлення місцеперебування та затримання осіб, причетних до вбивства нашого колеги», — додали у відомстві.

Також глава МВС відреагував на розстріл поліцейських у Вінницькій області

«Неважливо хто та в якому одязі. В якому стані та з якої причини. Виправдання цьому злочину немає і не може бути. Стрільців необхідно знайти та затримати. Вони мають відповісти за всією суворістю закону», — написав Ігор Клименко у соцмережах.

Він заявив, що трагедія демонструє, що тилу для поліцейських немає.

Нагадаємо, 23 жовтня на Прикарпатті знайшли застреленим офіцера поліції. Інцидент трапився в приміщенні Надвірнянського відділку поліції.

Також 1 грудня у Києві поліція повідомила про жорстоке вбивство військового. Правоохоронці вже затримали підозрюваного. Тіло зниклого виявили в одній з водойм на околиці міста, а його автомобіль — в одному зі спальних районів Києва.