Усі проблеми вирішаться: Трьом знакам Зодіаку кінець квітня принесе кардинальні зміни

Астрологи кажуть, що зміни будуть позитивні

До 25 квітня триває ретроградний Меркурій — через нетиповий рух цієї планети можуть бути неприємності у різних сферах життя. Коли ретроградний Меркурій закінчується, все стає на свої місця.

Лев

Для Левів кінець ретроградного Меркурія може означати кінець незрозумілості і певного відчуття загубленості у справах кар'єри та бізнесу.

Вони можуть відчути, що їхня спроможність управління справами і комунікація з колегами та партнерами стає більш ефективною.

Впевненість у собі неодмінно вкаже Левам шлях до нових можливостей у досягненні їхніх професійних цілей.

Козоріг

Зірки кажуть, що тема, яка давно хвилює Козерогів — це їхні стосунки. Ті, хто зараз перебуває у стосунках, можуть бути ними не дуже задоволені, а ті, хто без пари — можуть страждати від самотності. Та кінець квітня все змінить.

Представники цього знаку Зодіаку можуть набратися сміливості, аби відкрито сказати про те, що їм не подобається.

Ця розмова змінить ставлення людини до них, але вихід з ситуації для кожного може бути різним — хтось виправить проблеми в особистому житті, а хтось почне будувати нове життя, залишивши певних людей в минулому.

Риби

Після завершення ретроградного руху Меркурія Риби можуть відчути значне полегшення в комунікації та розумінні - минуть проблеми, які тривалий час перешкоджали нормальному спілкуванню з членами родини.

Астрологи кажуть, що можуть розв’язатися проблеми між батьками та дітьми, між партнерами, між невісткою та свекрухою або тещею та зятем.

Після завершення цього періоду Риби можуть здобути ясність у тому, як жити далі та які рішення ухвалювати.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень