Курйозна історія розгорнулася навколо студентки з Глазго, Ребеккі Макгонігл. Дівчина опублікувала в Instagram селфі, на якому її коліно завдяки оптичній ілюзії має вигляд голівки немовляти, а біла спідниця схожа на ковдру.

25-річна дівчина, яка пише докторську дисертацію з хімії, була шокована реакцією користувачів. Багато друзів та знайомих почали вітати її з незвичайним "поповненням у сім'ї". Навіть один із її колишніх бойфрендів, 31-річний Ніл Пітман, написав: "Млинець, якого біса".

Невдалий ракурс, фото: Instagram
Невдалий ракурс, фото: Instagram

Невдалий ракурс, фото: Instagram
Невдалий ракурс, фото: Instagram

Дівчина пояснила, що фотографію було зроблено 14 квітня в неділю. Вона просто сиділа у своїй кімнаті, підтягнувши ноги до грудей. Але вдалий ракурс і гарне освітлення створили ефект оптичної ілюзії, що ввела в оману передплатників.

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

"Я тебе дуже люблю, але в твоїй публікації в Instagram мені здалося, що твоє коліно - це голова дитини, а спідниця схожа на ковдру", - заявив один з її друзів.

Спочатку британка розгубилася через коментарі, адже не хотіла, щоб її сім'я почала хвилюватися через це. Однак згодом вирішила не видаляти публікацію, вважаючи ситуацію дуже кумедною.

"Це - коліно", - написала Ребека в коментарях, додавши, що зробила кілька дублів перед тим, як опублікувати фотографію.

Нагадаємо, "помер", щоб заощадити: у США чоловік влаштував свою смерть, щоб не платити аліменти

Як повідомляв "Знай.uа", дівчина пролетіла всю країну заради зустрічі з хлопцем з інтернету, а він не прийшов.

Знай.ua писав, кодовий замок у будинку – це шлях до Сатани: пенсіонерка вже кілька років пробирається до будинку через вікно