StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Якийсь дивний стариган": дружина 81-річного Гаррісона Форда пожартувала над ним

23 квітня 2024, 02:05
753
Каліста Флокхарт поділилася спогадами про перше знайомство з чоловіком.
Каліста Флокхарт, Гаррісон Форд.
Каліста Флокхарт розповіла історію знайомства з Гаррісоном Фордом / колаж: Главред, фото: imdb.com

Американські актори Гаррісон Форд і Каліста Флокхарт почали зустрічатися, коли їй було 38 років, а йому - 60. Вони разом уже понад 20 років, але іскорка в їхніх стосунках, схоже, все ще не згасла.

При цьому Флокхарт не одразу розгледіла у Форді, який значно старший за неї, майбутнього супутника життя. Вона не була прихильницею його творчості, тому перша спроба познайомитися викликала в Калісти обурення.

Про це акторка розповіла в нещодавньому інтерв'ю для Daily Mail. Вона познайомилася з Фордом 2002 року на церемонії "Золотого Глобуса". На той момент уже двічі розлучений актор сам зробив перший крок.

відео дня

"Я не дивилася "Зоряні війни", що, я знаю, звучить дуже дивно. Але я виросла в маленькому містечку, де не було кінотеатру. Я знала, хто такий Гаррісон Форд! Але я не подумала: "О, це Індіана Джонс". Швидше щось накшталт: "Якийсь хтивий стариган, що він робить за нашим столиком?" Я була нахабою", - зі сміхом згадує Каліста Флокхарт.

Хто такий Гаррісон Форд?

Гаррісон Форд - американський актор, продюсер. Володар премій "Сатурн" (1982, 1996, 2016) і "Золотий глобус" (2002), "Почесної Золотої пальмової гілки" (2023), а також іменної зірки на голлівудській Алеї слави. Найвідоміший за ролями Хана Соло в серії фільмів "Зоряні війни", Індіани Джонса в однойменній медіафраншизі та Ріка Декарда в дилогії "Той, хто біжить по лезу".

Голлівуд - останні новини:

Раніше стало відомо, що британський актор Генрі Кавілл уперше стане батьком. Папараці застукали його кохану на прогулянці з уже значним вагітним животиком.

Також Джонні Депп вразив елегантним виглядом на лондонській прем'єрі фільму "Жанна Дюбаррі". Голлівудська знаменитість змінив імідж - відмовився від довгого волосся і загалом мав більш доглянутий вигляд.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти