• Головна
  • Тернопільські рятувальники полізли в підземну чорну вирву: що сталося (ФОТО)
09:14, 23 квітня

Тернопільські рятувальники полізли в підземну чорну вирву: що сталося (ФОТО)

Тернопільські рятувальники полізли в підземну чорну вирву: що сталося (ФОТО)

Спускатися на металевих тросах в темну вирву, а потім просвердлювати стіни довелося тернопільським рятувальникам.

Все це відбувалося 22 квітня на Тернопільщині в рамках  навчання співробітників ДСНС, які можуть бути залучені до міжнародних рятувальних операцій.

Під час тренувань, що відбувались за програмою "USAR. Пошуково-рятувальні роботи в умовах міста", фахівці Служби порятунку відпрацювали ключові аспекти, пов'язані з аварійно-рятувальними діями, враховуючи стандарти міжнародної пошуково-рятувальної консультативної групи INSARAG.

Учасники заходу розглядали особливості командування, управління та оцінки ситуації. Відпрацьовували низку важливих навиків та стратегій здійснення пошуку постраждалих і виконання аварійно-рятувальних робіт. Вчилися вирішувати завдання в умовах обмеженого простору, з урахуванням можливих ризиків та небезпек.

Вдосконалювали інші важливі аспекти професійної діяльності.

Ці тренування мають на меті підвищити ефективність рятувальних операцій та готовність підрозділів ДСНС до дій під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, не лише на національному рівні, а й на міжнародній арені.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал, де багато цікавих новин, фото та відео!  https://t.me/ternopil0352

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#рятувальники #навчання
ТОП новини
"Потужна гроза пре в ці області, навіть синоптики стривожені прогнозом": куди суне мороз у -18 градусів, дощ і снігопад?
"Мобілізація українців із інвалідністю з 1 травня, названо перелік захворювань": повістки, ТЦК і скасування відстрочки
"Потужна негода суне в ці області, навіть синоптики приголомшені прогнозом": де буде мороз у -15 градусів, дощ і снігопад?
"Несамовитий дощ іде в ці області, навіть синоптики стривожені прогнозом": де буде мороз у -10 градусів, гроза і снігопад?
Оголошення
live comments feed...