Подружжя Брендан і Тарін Хант вирішили відвідати один із найвідоміших американських "будинків з привидами" - особняк Myrtles Plantation у штаті Луїзіана.

У цій історичній будівлі, що є колишньою плантацією, побудованою в 1796 році, за легендами живе не менше 12 привидів. Найвідомішим місцевим привидом є чорношкіра дівчина-рабиня Хлоя.

Ходить легенда, що власник плантації Кларк Вудрафф ніби насильно зробив Хлою своєю наложницею при живій дружині Сарі, а потім застав дівчину, яка підслуховує біля дверей своєї кімнати. На покарання він відрізав їй одне вухо і після цього Сара ходила в зеленій чалмі, щоб приховати каліцтво.

Щоб помститися жорстокому господареві, Хлоя спекла пиріг і додала в нього отруту, проте з жахливого випадку пиріг з'їв не Кларк Вудрафф, а його дружина Сара і двоє їхніх дітей. Усі вони загинули, а Хлою після цього або повісили, або втопили у річці.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Так от, не встигли Ханти увійти в будинок, як повз них пройшов інший турист і він був шалено наляканий. Він поділився з подружжям, що помітив у домі якусь сутність.

Привиди
Привиди

Звичайно це так зацікавило Брендана і Таріну, що ті миттєво підходили телефони і почали знімати на камеру кімнати всередині будинку. Поки вони знімали, нічого незвичайного в хаті не помічали.

Однак, після того, як вони переглянули відео, вони побачили на ньому "примарні ніжки трьох дітей". У всякому разі, щось на відео дуже на це схоже. Після чого подружжя було дійсно шоковане, адже це щось знаходилося поряд з ними. Саме після перегляду знятого Хантам стало по-справжньому страшно.

"Ніжки" виникають поряд зі сходами, наче діти-примари щойно спустилися з неї внизу, а потім тікають кудись вліво.

За словами чоловіком, якщо придивитися, то можна розрізнити три пари дитячих ніг, одягнених у білі гольфи та туфлі з пряжками. Двоє "дітей" швидко пробігають повз, але третій на пару секунд затримується і ніби дивиться прямо на того, хто знімає.

Коли подружжя виклало ролик у соцмережі, він швидко став популярним і багато хто теж побачив на ньому дитячі ніжки. Але знайшлися і скептики, які не побачили нічого паранормального і списали все на відблиски.

Нагадаємо, що він прийде знову: мати кілька років страждала після смерті сина, але потім з'явився на кухні серед ночі.

Раніше ми повідомляли, що примара напала на дитину посеред ночі: мама показала подряпини, а дочка все дивиться в куток кімнати.