• Головна
  • "Тобі вже ого-го, це серйозна дата": первістку Віктора Павліка виповнилося 40 років
10:27, 23 квітня

"Тобі вже ого-го, це серйозна дата": первістку Віктора Павліка виповнилося 40 років

"Тобі вже ого-го, це серйозна дата": первістку Віктора Павліка виповнилося 40 років

Первісток українського співака Віктора Павліка – доволі рідкісний гість у його фотоблогу.

Утім, 22 квітня, Олександр святкував ювілей. Старшому синові артиста виповнилося 40 років, пише ТСН. Тож, в Instagram Віктор Павлік привітав сина з важливим святом.

У фотоблогу артист вперше за тривалий час опублікував їхнє спільне фото. На знімку співак показав, який вигляд має його 40-річний син.

Окрім того, Віктор Павлік адресував Олександрові теплі слова з привітаннями. Артист наголосив, що 40 років – це вже важливий вік. Виконавець у день народження сина побажав йому найголовнішого – міцного здоров'я та добробуту.

"Сину, щиро вітаю ! Тобі 40...Ого-го! Це вже серйозна дата! Я щиро бажаю тобі насамперед міцного здоров'я, господнього благословення і щоб у тебе було все добре в житті! Люблю!" – звернувся до сина співак.

Зазначимо, Олександр – це первісток Віктора Павліка. Хоч із мамою свого сина артист розійшовся ще до його народження, але це не завадило їм побудувати теплі та дружні стосунки. Також син Павліка чудово ладнає з його молодою дружиною Катериною Реп'яховою, яка молодша за нього на 10 років.

Загалом, Віктор Павлік виховує трьох дітей. Утім, Катерина хоче народити ще донечку. Раніше дружина Віктора Павліка пожалілася, що артист більше не хоче мати дітей.

"Тобі вже ого-го, це серйозна дата": первістку Віктора Павліка виповнилося 40 років, фото-1
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Віктор Павлік #Катерина Реп’яхова #діти
ТОП новини
"Потужна гроза пре в ці області, навіть синоптики стривожені прогнозом": куди суне мороз у -18 градусів, дощ і снігопад?
"Мобілізація українців із інвалідністю з 1 травня, названо перелік захворювань": повістки, ТЦК і скасування відстрочки
"Потужна негода суне в ці області, навіть синоптики приголомшені прогнозом": де буде мороз у -15 градусів, дощ і снігопад?
"Несамовитий дощ іде в ці області, навіть синоптики стривожені прогнозом": де буде мороз у -10 градусів, гроза і снігопад?
Оголошення
live comments feed...