Хто б подумав що повені в РФ змусять росіян протестувати проти війни в Україні. Але так все й сталося — народ вимагає в Путіна припинити відправляти в Україну російських чоловіків, які зазвичай повертаються з позначкою 200 і зайнятися внутрішніми справами країни. Невже вони визнали, що програли?

У Росії триває сезон великих повеней, що виник у зв’язку з проривом дамби на Уралі у районі Орська. Вода вже затопила місто, залишивши його жителів з величезними труднощами. Тому вони з гнівом вийшли на вулиці. Зокрема одна з місцевих Жінок в обличчя меру почала кричати про безглуздість «СВО» та нинішньої влади.

Чоловік у мене за що загинув? За те, що ти сідниці тут свої прикриваєш і стоїш червонієш? – накричала вона на мера

На відео чути схвальні вигуки інших містян, які висловлюють росіянці свою цілковиту підтримку. Інші місцеві взялися навіть ставити ультиматуми — якщо нинішня влада не хоче ні повертати мобілізованих додому, ні вирішувати внутрішні проблеми в Росії — тоді хай йде у відставку. При чому це стосується не лише місцевих мерів чи депутатів, а й вищих чинів до самого Путіна.

Виходьть, росіяни от от вибрали Путіна знову президентом, а вже хочуть його збутися. Очевидно, що його політика дістала вже всіх. І своєю байдужістю до проблем місцевого населення він напорюється на великі проблеми, які вже ось-ось можуть виплисти в РФ. До речі, після вже не одного такого ультиматуму від людей, Путін все ще никається від камер і не виходить в ефір, щоб якось прокоментувати катастрофу в деяких регіонах РФ.