Відмінні новини для шанувальників серіалу "Відьмак"! Netflix оголосив про продовження довгоочікуваного серіалу на п'ятий сезон, проте, на жаль, це буде останній сезон цієї захоплюючої історії.

Поки ми чекаємо на вихід четвертого сезону, зйомки якого вже почалися у Великій Британії, стало відомо, що п'ятий сезон буде знятий відразу після нього.

Читання сценарію "Відьмак 5" / фото: Netflix Tudum
Читання сценарію "Відьмак 5" / фото: Netflix Tudum

Netflix поділився коротким відео, де актори читають сценарій четвертого сезону, і ми можемо побачити Ліама Гемсворта у ролі Геральта, а також Лоуренса Фішберна у ролі Регіса, який уперше приєднується до команди "Відьмака".

У новому сезоні будуть адаптовані книги Анджея Сапковського: "Хрещення вогнем", "Вежа Ластівки" та "Владичка Озера". Творці шоу обіцяють здивувати глядачів новими персонажами та поворотами сюжету.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Лорен Шмідт-Гісріх, шоураннер та виконавчий продюсер серіалу, поділилася своїми почуттями:

"З великою гордістю ми починаємо зйомку передостаннього сезону 'Відьмака' із зірковим акторським складом. Ми раді довести книги Анджея Сапковського до епічного завершення".

Відьмак, Геральт із Рівії / фото: скріншот Youtube
Відьмак, Геральт із Рівії / фото: скріншот Youtube

Продюсери Стів Гауб і Томек Багінскі обіцяють цікаві метаідеї та несподівані сюжетні повороти, особливо у зв'язку зі зміною актора у ролі Геральта.

"У нас є дуже, дуже хороший план представити нашого нового Геральта і наше нове бачення Геральта з Ліамом. Не заглиблюючись в ці ідеї, тому що це буде величезний спойлер, це теж дуже, дуже близько до метаідей, глибоко укоріненим у книгах, особливо у книзі п'ятій”, – поділився Багінськи.