Субота, 4 Травня

Нова Audi в кредит та квартира у Львові. Декларація в.о. керівника Податкової служби Львівщини

Оперативні новини у нашому каналі в Telegram!

Виконуючий обов’язки керівник Головного управління Державної податкової служби у Львівській області Микола Никитюк подав свою декларацію за 2023 рік.Tvoemisto.tv проаналізувало її, переглянувши доходи та грошові активи чиновника.

Доходи та грошові активи Миколи Никитюка

За 2023 рік сім’я Микола Никитюк та жінка, з якою він проживає та не перебуває у шлюбі (Лілія Никитюк), задекларувала 621 тис. грн. Зарплата виконуючого обов’язки керівника ДПСУ у Львівській області тоді становила 175 тис. грн. Зарплата ж співмешканки від середньої загальноосвітньої школи № 96 – 179 тис. грн. Окрім того, Лілія Никитюк задекларувала 2 гривні спадщини від Ірини Цімер.

Додамо, що востаннє декларант вказував Лілію Никитюк як свою дружину ще у декларації за 2018 рік. 

Також у графі «Доходи» вказаний дохід від підприємницької діяльності Лілії Никитюк, який становить 90 тис. грн. Проте джерело доходу у цьому випадку не пояснили. 

Активи ж Миколи Никитюка та його співмешканки Лілії Никитюк у підзвітному році становили 452 тис. грн. 

Нове нерухоме та рухоме майно

З нового нерухомого майна Миколи Никитюка та його співмешканки – 2 земельні ділянки та квартира у Львові. Вартість земельних ділянок, площа яких 234 м² та 648 м², становить по гривні за кожну. Судячи з того, що Лілія Никитюк отримала право спільної часткової власності (в обох випадках частка дорівнює 38%) на них в один і той самий день, а вартість збігається із розміром спадщини, можна припустити, що ці землі були отримані в спадок від Ірини Цімер. Що ж до квартири у Львові на 44,6 м², то вона вже вартувала Лілії Никитюк 998 тис. грн. 

Додамо, що перелік старої нерухомості Никитюків складається із трьох квартир, житлового будинку та гаража у Львові. Майже уся вона, окрім однієї з квартир, частково або повністю належить співмешканці в.о. очільника Львівської податкової служби. 

Окрім ділянок та квартири, у 2023 році Лілія Никитюк придбала собі Audi A4 Allroad 2023 року, яка обійшлась її у 2 млн 356 тис. грн. Проте зазначимо, що за два дні до покупки, тобто 11 вересня, жінка взяла кредит на 1 млн 178 тис. грн, що становить рівно половину вартості авто.

Фото умовне

Натомість сам Микола Никитюк авто не має, а користується Seat Leon 2017 року, який належить Наталії Хмарській.