• Головна
  • Звільнено з посади керівника міської комунальної дитячої лікарні
14:48, 23 квітня

Звільнено з посади керівника міської комунальної дитячої лікарні

Звільнено з посади  керівника міської комунальної дитячої лікарні

Директора Тернопільської міської дитячої лікарні Андрія Артимовича було звільнено з  посади. 

Про це повідомляють "Тернополяни".

Андрій Артимович очолював "Тернопільську міську дитячу комунальну лікарню" останніх вісім років.

Звільнення керівника дитячої міської лікарні пов'язане з реорганізацією медичних закладів, а саме - 3 листопада 2023 року на черговому засіданні сесії Тернопільської міської ради прийнято рішення про реорганізацію комунальних некомерційних медичних підприємств Тернополя. Рішення прийнято, враховуючи відповідний наказ Міністерства охорони здоров’я, який передбачає створення у Тернополі двох кластерних лікарень, та розпорядження обласної військової адміністрації.

Згідно з рішенням, шляхом приєднання до комунального некомерційного підприємства "Тернопільська комунальна міська лікарня №2" у місті реорганізують Комунальне некомерційне підприємство "Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня". Функції КНП "Тернопільська міська дитяча комунальна лікарня" в частині первинної медичної допомоги перейдуть КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги». Тобто усі амбулаторії, дитячі поліклініки належатимуть до центру медико-санітарної допомоги. Усі лікувальні функції, підрозділи та відділення передано до лікарні №2.

Журналістам сайту "Тернополяни" Андрій Артимович підтвердив, що 18 березня 2024 року і справді звільнений з посади головного лікаря Тернопільської міської дитячої лікарні і вже зараз працює на керівній посаді в одній із відомих приватних клінік Тернопільщини.

Також стало відомо, що саме керівник другої міської лікарні Ростислав Левчук очолить так би мовити реорганізований заклад, адже оскільки дитячу міську приєднують до другої міської, то конкурс на посаду нового керівника проводити не потрібно.

"Так, 18 березня я пішов з посади. У листопаді і справді було рішення про об'єднання медичних установ - дитячої міської та другої міської лікарні, тому конкурсу на посаду нового керівника не буде, Ростислав Левчук продовжує очолювати другу міську, до якої доєднають дитячу міську лікарню, - відзначив Андрій Артимович, колишній керівник Тернопільської дитячої лікарні. - Ми були на на нараді ще у листопаді 2022 року і нам говорили у столиці про ці реорганізаційні процеси. Звичайно було шкода покидати заклад, адже за час роботи було напрацьовано стільки позитивних моментів - у лікарні - в нас не було зафіксовано в період ковіду жодної дитячої смерті від цієї хвороби, за останніх три роки ми вийшли на показник - взагалі жодної дитячої смертності у стінах закладу. Так, 2023 рік у фінансовому плану був складний, але ми вистояли, я навіть у відпустку минулого року не ходив, тільки ось 18 березня цього року звільнився, тиждень - два вдалося відпочити і зараз знову на роботу - працюю на керівній посаді в одній із приватних клінів Тернопільщини".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#артимович #директор #лікарня #дитяча #звільнено #посада
ТОП новини
"Потужна гроза пре в ці області, навіть синоптики стривожені прогнозом": куди суне мороз у -18 градусів, дощ і снігопад?
"Мобілізація українців із інвалідністю з 1 травня, названо перелік захворювань": повістки, ТЦК і скасування відстрочки
"Потужна негода суне в ці області, навіть синоптики приголомшені прогнозом": де буде мороз у -15 градусів, дощ і снігопад?
"Несамовитий дощ іде в ці області, навіть синоптики стривожені прогнозом": де буде мороз у -10 градусів, гроза і снігопад?
Оголошення
live comments feed...