Укрпошта запустила програму "Укрпошта. Аптека", щоб безкоштовно доставляти ліки мешканцям деокупованих та прифронтових зон України.

Проєкт стартував 21 лютого 2024 року і спершу охопив Донецьку область та прикордонні райони Сумської області, але планується розширити його і на інші прифронтові області.

укрпошта: фото з інтернету
укрпошта: фото з інтернету

Жителі цих районів можуть замовляти медикаменти через філії Укрпошти, мобільні відділення чи листонош. Замовлення можна зробити, зателефонувавши на безкоштовний номер 0 800 300 54.

Далі слідуєте інструкціям голосового меню та очікуєте на безкоштовну доставку ваших ліків.

Популярні новини зараз
Заплатите за троюрідну тітку, яку ніколи не бачили: на українців хочуть повісити борги померлих родичів ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило
Показати ще

Укрпошта, фото з відкритих джерел
Укрпошта, фото з відкритих джерел

В асортименті доступно понад 10 000 різних препаратів, які можна замовити без рецепта. Також можна отримати ліки в рамках програми "Доступні ліки", деякі з яких надаються безкоштовно або за невелику доплату.

Це допомагає забезпечити доступ до необхідних медикаментів у складних умовах війни. Завдяки данному проєкту, багато людей можуть отримати свої ліки безкоштовно, просто замовивши їх на порталі Аптеки.

Також наш портал Знай.ua інформував про те, що Нова пошта порадувала українців новими тарифами: що про це відомо

Раніше Знай.ua стало відомо про те, що укрпошта впроваджує важливі зміни: як йтимуть посилки та листи до Польші

Вам буде цікаво дізнатися про те, що посилки під пильним наглядом податкової: на поштових відділеннях перевірятимуть, що відправляють та отримують українці