Юлія Сенюк, відома багатьом як порноакторка Джозефіна Джексон, розкрила деякі деталі своєї кар'єри в інтерв'ю для ВВС. На запитання про її зарплату 20 тис. доларів на місяць, Джозефіна відповіла: "Плюс-мінус".

Цікаво, що близько половини цієї суми Юлія спрямовує на військові потреби. Вона активно допомагає у закритті зборів на допомогу військовим, переказуючи від 1 до 2 тисяч доларів за один збір.

Джозефіна Джексон / фото: скріншот Youtube
Джозефіна Джексон / фото: скріншот Youtube

Кількість таких зборів може змінюватись, іноді це 2-3 особи на місяць, а іноді і п'ятеро.

"Я не рахую цього, так важко сказати", – зізналася порноакторка.

Популярні новини зараз
Готуємо теплі шкарпетки та кофти: синоптики попередили українців про похолодання після Великодня Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Але допомога Юлії ветеранам не обмежується фінансовою підтримкою. Вона бере активну участь у їх реабілітації, проводячи заняття в басейні та практикуючи з ними англійську. Крім того, Юлія влаштовує колективні фотосесії, щоб підняти дух військових та підтримати їхній духовний стан.

Її присутність у центрах реабілітації є справжнім подарунком для ветеранів. Вони працюють наполегливіше і з гарнішим настроєм, коли Джозефіна з ними.

Військові, у свою чергу, високо цінують участь порноакторки у їхньому житті та кажуть, що Юлія приносить їм багато позитиву та натхнення.

Раніше ми писали про те, що українська порнозірка підтримує не лише чоловічу гідність, а й ветеранів: "Свята жінка"

Крім того, Знай.ua повідомляв, "Не заробляє, як я...": зірка кіно для дорослих Джозефіна Джексон розповіла про хлопця з Києва