Статистика говорить сама за себе: близько 40% жінок рано чи пізно страждають від втрати волосся, а у чоловіків облисіння за чоловічим типом є досить поширеним явищем. Погляньмо на факти: щодня ми втрачаємо від 50 до 100 волосся. Але що, якщо цей процес стає надто інтенсивним? Тут може допомогти дієта.

Виявляється, відповідь криється у вашому щоденному раціоні. Поживні речовини, що містяться в певних продуктах, можуть мати позитивний вплив на здоров'я вашої шевелюри і навіть допомогти запобігти її випаданню.

Випадіння волосся. Фото: Youtube
Випадіння волосся. Фото: Youtube

Ось деякі з них:

Томати. Багаті антиоксидантами, помідори допомагають покращити кровообіг у шкірі голови, що сприяє зростанню здорового волосся.

Популярні новини зараз
"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час
Показати ще

Морква. Цей помаранчевий коренеплід містить бета-каротин, який перетворюється на вітамін A в організмі, необхідний для здоров'я шкіри голови та волосся.

Арахіс. Багатий білком і біотином, арахіс допомагає зміцнити волосся і запобігти його випаданню.

Мигдаль. Цей горіх містить вітамін E, який допомагає покращити кровообіг у шкірі голови та сприяє зростанню здорового волосся.

Авокадо. Сприяє зміцненню волосся і робить його більш блискучим.

Патока. Продукт багатий на залізо і фолієву кислоту, які сприяють росту здорового волосся і запобігають їх випаданню. Пам'ятайте, ваше здоров'я та краса починаються з того, що ви їсте!

Нагадаємо, Чому пити каву відразу після пробудження – не найкраща ідея: експерт пояснює, коли краще це робити з ранку

Також ми розповідали про Захист від 72 видів отрут або ж від хвороб: українцям розповіли, що краще пити – чай чи каву