StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Путініста Стаса Михайлова "поплавило" і він закликав американців вчити російську мову

24 квітня 2024, 17:43
1155
Затятий путініст Стас Михайлов розповів, що відмовився від американської візи, адже не хоче вчити англійську мову.
Стас Михайлов
Стас Михайлов більше не полетить до США / колаж: Главред, фото: https://www.instagram.com/stas_mihailoff/

Російський співак Стас Михайлов, який у захваті від кривавого вторгнення Росії в Україну, закликав усіх вчити російську мову, щоб його розуміли.

На творчій зустрічі з нагоди 55-річчя путініст зізнався росЗМІ, що не хоче їздити до США, оскільки не знає англійської мови.

відео дня

Тут варто зазначити, що Михайлов перебуває під санкціями і навряд чи хтось чекає на шанувальника диктатора Путіна в США.

"Я відмовився від візи американської, більше не хочу мати її. Раніше я їздив, співав. Не те що людей там не люблю, там і російськомовне населення, я просто не хочу, мені не цікаво там. Не хочу вчити англійську, вчіться говорити по-російськи всі", - видав Михайлов.

Хто такий Стас Михайлов

Станіслав Володимирович Михайлов - російський естрадний співак, автор пісень, актор і продюсер; народний артист Російської Федерації (2022).
У 2022 році підтримав криваве вторгнення Росії в Україну, заявивши, що "Росія ніколи не вела війну з Україною", аргументував підтримку наративом російської пропаганди про "звільнення" України.

Стас Михайлов - останні новини по темі

Зазначимо, Алла Пугачова потролила співака-путініста Стаса Михайлова, який цинічно заявив, що всі незгодні російські артисти скоро приповзуть на батьківщину за прощенням. Вона також назвала "Стасіка" нелітературним словом і запевнила, що повертатися в Росію не збирається, як усі нормальні люди.

А також Гарік Кричевський розповів, чому зверхньо ставиться до пропутінського співака і не бачить у ньому для себе загрози. Він дотепно розкрив таємницю популярності Михайлова в країні-агресорі.

Читайте більше про Михайлова:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти