StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Джерельна краса: Ольга Сумська показала кежуал-образ без макіяжу

24 квітня 2024, 17:39
792
Акторка зачарувала шанувальників свіжим знімком з Ганною Борисюк.
Ольга Сумська
Ольга Сумська без косметики - Ольга Сумська показала свіжі фото з донькою / колаж: Главред, фото: instagram.com/olgasumska

Українська акторка і ведуча Ольга Сумська вже багато років не поступається титулом однієї з найкрасивіших жінок нашого шоу-бізнесу. При цьому артистка не боїться будь-яких сценічних амплуа, та завжди готова позувати без макіяжу.

Своєю рідкісною красою і харизмою Сумська побалувала шанувальників в Instagram. На гастролях у місті Ладижин вона знялася разом із молодшою донькою, акторкою Ганною Борисюк, з якою грає у виставі "Боїнг-Боїнг. Перезавантаження".

На сцені мати і донька постають перед глядачами в спокусливих образах. За межами сцени вони віддають перевагу комфорту і функціональності в образі.

відео дня

Так Борисюк позувала у спортивному костюмі, жилеті та кроксах, а Сумська - у штанах і футболці оверсайз. Обидві акторки мають чудовий вигляд навіть з дороги і без краплі косметики.

Ольга Сумская, Анна Борисюк
Ольга Сумська без косметики - Ольга Сумська показала свіжі фото з донькою / instagram.com/olgasumska

Хто така Ольга Сумська

Ольга Сумська - українська актриса і телеведуча. Заслужена артистка України (1997), Народна артистка України (2009). Лауреат Національної премії України імені Тараса Шевченка (1996). Також нагороджена орденом княгині Ольги III ступеня (2021).

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська ведуча і громадська діячка Маша Єфросиніна розкрила деталі спілкування з "російською" сестрою, яка живе в країні-окупанті і мовчить про війну в Україні.

Також український актор Тарас Цимбалюк показав, як осоромився перед обраницею невдалим подарунком, який через його неуважність йому довелося міняти двічі.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти