Інтернет-простір, який має бути безпечним середовищем для спілкування та обміну думками, нерідко стає осередком ненависті та цькування. Особливо зараз, під час повномасштабної війни.

Про це на гіркому досвіді переконалася Катерина Репяхова – дружина відомого українського співака Віктора Павліка. Минулого року Катерина відверто розповіла своїм шанувальникам, що їхній 2-річний син Мишко має певні затримки у розвитку мови. Замість співчуття та підтримки жінка зіткнулася з потоком образливих коментарів на адресу дитини. Ці випади довели молоду маму до сліз.

Блогерка Катя Репяхова на фотосесії
Блогерка Катя Репяхова на фотосесії

"Розумників викликали? Мій хлопчик ще всім покаже. Через таких людей у ​​нашому суспільстві не нормотипні діти вважаються чимось ганебним і це велике лихо", - заявила Катерина.

Незважаючи на жорстку критику, Катерина залишається вірною своїм принципам. Вона відмовляється від медикаментозного лікування на користь педагогічного підходу, вважаючи це найкращим рішенням свого сина. Жінка переконана, що Мишко вибрав її за маму невипадково – щоб мати підтримку та кохання на всі труднощі.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Катерина Репяхова, скріншот: Instagram Stories
Катерина Репяхова, скріншот: Instagram Stories

Вона пишається бути мамою Михайла. І вона пройде з ним важкий шлях, триматиме його руку стільки, скільки йому буде потрібно.

Водночас блогер ставить українському суспільству низку гострих питань. Чому в наш час, коли толерантність має стати нормою, діти з особливими потребами досі сприймаються з огидою та зневагою.

Катерина Репяхова, скріншот: Instagram Stories
Катерина Репяхова, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, "світло переможе пітьму...": Хливнюк обійнявся з російським репером

Як повідомляв "Знай.uа", для романтичного підтексту потрібно їхати на передову: Раміна розповіла про побачення з коханим

Знай.ua писав, Наталія Денисенко ділиться шокуючою історією про те, як її шестирічний син вижив у Чернігові під час ракетної атаки