Останнім часом у соціальних мережах активно обговорюється незвичайний експеримент української блогерки alya_hi_. Вона вирішила приготувати кілограмову піцу лише за 135 гривень, що, за її словами, набагато дешевше, ніж у більшості піцерій.

У своєму відео блогерка докладно розповідає про те, які інгредієнти вона використовувала та скільки вони коштували.

Так, для приготування основи піци вона використала тісто "Своя Лінія" з АТБ за ціною 71,4 гривні за 900 грам. Використовувала приблизно 230 г тесту, що обійшлося в 18 гривень.

Піца, фото - Getty Images
Піца, фото - Getty Images

Для томатного соусу обрала "Руна Українка" з того ж магазину за ціною 50 гривень за банку в 485 грам. Використовувала приблизно 60 грам, що обійшлося у 6 гривень.

Популярні новини зараз
"Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Медична помилка перетворила життя українки на пекло: "Те, що ви вижили – це феномен" Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Також у піцу вона додала ковбасу салямі, балик, печериці, помідори, моркву по-корейськи та сир Кантрі. Всі ці інгредієнти коштували 92 гривні.

За словами блогерки, у піцеріях за піцу такого розміру доведеться заплатити вдвічі більше, близько 200 гривень за 500 грам. Однак її експеримент викликав різноманітні реакції серед користувачів Інтернету.

Як приготувати кілограмову піццу за 135 грн / фото: скріншот Tik Tok
Як приготувати кілограмову піцу за 135 грн / фото: скріншот Tik Tok

Дехто підтримав ідею економічного приготування піци та висловив свою подяку за корисний рецепт. Інші ж розкритикували, стверджуючи, що якість та смак такої піци можуть залишати бажати кращого.

Коментарі під відео / фото: скріншот Tik Tok
Коментарі під відео / фото: скріншот Tik Tok

Як кажуть, кожному своє: для одних економія – найважливіший критерій, а для інших – якість та смак піци. У будь-якому випадку, експерименти такого роду допомагають людям урізноманітнити свій домашній меню та економити на їжі.

А ми нагадуємо, що У країни заполонили іноземні сири: чи готуватися до зростання цін

Також наш портал повідомляв про 10 гривень знижки: українцям пропонують яйця за низькими цінами