Долар та євро різко здулися: банки та обмінки змінили курс валют



Ринок не втихає!

- джерело.

Валютні курси, що встановлені Національним банком України на сьогодні, 23 квітня, мають наступні показники: курс долара США зараз дорівнює 39,586 гривень за 1 долар. Курс євро наразі складає 42,262 гривень за 1 євро.

В обмінниках українських банків та спеціальних обмінних пунктах вартість валюти є значно вищою. Показники змінюються кожного дня і на сьогоднішній день вони є такими.

Головним питанням валютного ринку залишається кінцева вартість долара. Бізнес і пересічні громадяни не припиняють дискусій стосовно межі його «взлету». Причини таких дискусій залишаються не змінними.

З міжнародних подій ключовими для українського валютного ринку будуть новини зі США за перспективами вже тепер реального надходження американської допомоги, що поки що «зависла», графіків, обсягів і термінів її отримання. Адже, незважаючи на успішне проходження 20 квітня голосування Конгресу США. Досить важливим є результат голосування у вівторок 23 квітня в Сенаті та підписання його Президентом Джо Байденом. Тобто лише після цього будуть конкретні терміни отримання не лише військового блоку даної допомоги, а й графік надходжень фінансової допомоги до українського бюджету.

Також, принциповою буде реакція наших інших західних партнерів та міжнародних фінансових організацій на те, що відбувається, і реакція на це наших кредиторів на переговорах щодо реструктуризації зовнішнього боргу. У будь-якому випадку, позитивні зрушення щодо надання американської допомоги Україні — важлива підмога для гривні на найближчі декілька місяців.

А поки що Європа та інші партнери активно намагаються «закрити» фінансові проломи з фінансування «дір» українського бюджету в умовах пробуксування отримання коштів від США. І це їм вдається, що й дозволило наростити ЗВР України до $43,8 млрд станом на 1 квітня цього року.

 

Сообщение Долар та євро різко здулися: банки та обмінки змінили курс валют появились сначала на NEWS TiME.


Читайте також:


Залишити коментар: