• Головна
  • Біля Тернополя помер віце-ректор Львівської духовної семінарії
08:28, 25 квітня

Біля Тернополя помер віце-ректор Львівської духовної семінарії

Біля Тернополя помер віце-ректор Львівської духовної семінарії

24 квітня 2024 року на 74-му році життя, на 48-му році священничого служіння відійшов у вічність о. Роман Мірчук, священник УГКЦ, колишній віце-ректор і викладач Львівської Духовної Семінарії Святого Духа, родина якого походила з с. Добрівляни біля Стрия.

Від 2023 року, внаслідок хвороби перебував у Будинку милосердя Святої Вероніки сестер Воплоченого Слова в с. Петрикові під Тернополем, де 24 квітня 2024 року упокоївся у Бозі.

Преосвященний владика Тарас Сеньків, єпарх Стрийський, владика Богдан Манишин, єпископ-помічник та вся єпархіальна священнича спільнота висловлюють співчуття родині померлого і в молитві просять у Господа милості й Царства Небесного для покійного протоієрея Романа.

Підписуйтеся на наш Телеграм-канал, де багато цікавих новин, фото та відео!  https://t.me/ternopil0352

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#о. Роман Мірчук
ТОП новини
"Потужна гроза пре в ці області, навіть синоптики стривожені прогнозом": куди суне мороз у -18 градусів, дощ і снігопад?
"Мобілізація українців із інвалідністю з 1 травня, названо перелік захворювань": повістки, ТЦК і скасування відстрочки
"Потужна негода суне в ці області, навіть синоптики приголомшені прогнозом": де буде мороз у -15 градусів, дощ і снігопад?
"Несамовитий дощ іде в ці області, навіть синоптики стривожені прогнозом": де буде мороз у -10 градусів, гроза і снігопад?
Оголошення
live comments feed...