Квітнева Повня: як використовувати енергію після 24 квітня для свого розвитку та досягнення цілей

Не тільки у світі астрології, а й серед звичайних людей не вщухають суперечки про те, наскільки сприятливою чи небезпечною є п’ятнадцята місячна доба. З одного боку, міфи та легенди наділили їх зловісним містичним змістом, який наганяє страх і заважає сприймати цей час позитивно.

З іншого боку, сильний потік місячної енергії має величезний потенціал і при правильному підході може стати джерелом незвичайних можливостей.

Важливо пам’ятати, що кожна людина сприймає енергію Місяця по-своєму, і замість того, щоб неправильно тлумачити та боятися її впливу, можна навчитися використовувати цю енергію для свого розвитку та досягнення цілей. Необхідно знаходити баланс між страхом та можливостями, щоб отримати максимальну користь для себе.

3 головні речі, які потрібно зробити в день Повного місяця

1. Позбавтеся всього старого і марного

Ви можете відчути особливу внутрішню силу для того, щоб завершити попередні починання і звільнитися від непотрібного багажу. Цей час є сприятливим для того, щоб прощатися з людьми, діями, методами чи думками, які вже не служать вашому вищому благу. Під впливом місячної енергії ви легко визначите, що більше не відповідає вашим запитам. Дозвольте собі прийняти цей цикл завершення як можливість очищення та оновлення, щоб рухатися вперед із чистим серцем та ясним розумом.

2. Виявляйте творчі таланти

У дні Повного місяця, коли місячна енергія досягає піку, ви можете відчути себе особливо натхненними. Цей час сприятливий для оригінального мислення та творчого потенціалу. Під впливом місячної енергії ви відчуєте легкість і свободу у самовираженні, зможете побачити проблеми з іншого боку та підібрати для них нестандартні рішення. Важливо налаштуватися на позитивний лад, відкрити нові можливості і скористатися цим часом для свого блага.

3. Відкрийте тонкі канали сприйняття, щоб отримувати підказки від Всесвіту

Ваша інтуїція стане особливо яскравою та чутливою. Цей час сприятливий для того, щоб звернути увагу на свої внутрішні відчуття та умовиводи, а також на підказки Всесвіту та таємні знаки. Під впливом місячної енергії ви можете відчути глибший зв’язок із навколишнім світом. Будьте готові до набуття нового досвіду та знань.

Є особлива категорія людей, для яких Повня — день особливої сили та удачі. Ці щасливчики визначаються не роком народження і не знайомий зодіаку, а місячною добою, в яку вони з’явилися на світ. Усі, хто народився в Повний місяць, у п’ятнадцяту місячну добу знаходяться під заступництвом Місяця і щомісяця можуть отримувати від нього подарунки, покладені ним по праву народження.

Як дізнатися, в який місячний день ви народилися і чи збігається ваше народження з Повним Місяцем?

1 спосіб – побудувати свій гороскоп і визначити положення Місяця та Сонця щодо один одного. У Повня вони завжди знаходяться в протилежних знаках зодіаку: Овен-Терези, Телець-Скорпіон, Близнюки-Стрілець і т.д.

2 спосіб – знайти в інтернеті інформацію про те, якого числа було Повня на місяць і рік вашого народження.

Усім, хто народився цього особливого дня, рекомендується мати під рукою місячний календар — щоб не пропускати дні повного Місяця. Крім того, пам’ятайте, що люди, народжені в Повню, мають певну життєву місію, особливе кармічне народження і долю, а дні Повні стануть вашими помічниками в їх розумінні та виконанні.

You cannot copy content of this page