Спартак Субота, відомий своїми провокаційними висловлюваннями, нестандартним підходом до психотерапії та "каламутним" кар'єрним зростанням, знову опинився в центрі уваги.

Аудиторію не так привабило те, що днями Спартак із пафосом зробив пропозицію 24-річній дівчині Єлизаветі Комар, як те, що він попався на черговому невдалому висловлюванні.

Знімаючи відео зі своєю новою обраницею, колишній учасник "Підкаст терапії" сказав наступне:

[quote author=""]"Той контент, який ми робимо з Тетяною, я хочу сказати, що він для дорослих людей. Він не для дітей, тому що, як правило, "чому недержавники" - це підлітки, або, там, діти обурені, вони ниють з приводу не контенту, а мови.

Ця заява викликала обурення у соціальних мережах. Користувачі не тільки образилися, а й звинуватили Спартака у неповагу до тих, хто вважає російську мовою ворога.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Тому що варто нагадати – у країні війна.

Коментарі під постом / фото: скріншот Х
Коментарі під постом / фото: скріншот Х

  • "Зазвичай так кажуть ті, хто тільки навернув філіжанку свіженького, ароматного, такого запашного, ну знаєте, добірного лайна."
  • "Пацієнт важко хворий, пакуємо."
  • "Головне показати біцухи в татухах і покласти собі дівчину на плече. Ось по-дорослому."
  • "Выїхав на українській аудиторії, залишилися лояльні після скандалу підлітки, обірвав і тих, і тих, і пішов на російський ринок Феєричний долбень."

Нагадаємо, дали 5 мільйонів: Спартака Суботу спіймали на "відбілюванні" проросійських депутатів

Раніше ми писали про "токсичних" українців: як ми можемо знищувати один одного одними словами

Крім того, Знай.ua повідомляв, і тальянка вивчила українську мову і зловила іспанський сором з кількості російськомовних: "Народе, не ганьбіться"