Три нестандартні дуети кольорів, які дуже гарно виглядають в інтер'єрі (ФОТО)

Рожевий і зелений, блакитний і помарачевий, бордовий і жовтий

Фото з 4room.ua

Блакитний і помаранчевий

Насичений блакитний і пастельний помаранчевий видаються дивним поєднанням. Але вони дуже гармонійно виглядають, створюючи акцент у нейтральному інтер'єрі. Варіантом такого поєднання також може бути глибокий оранжевий та ніжно-блакитний.

Бордовий і жовтий

Відтінок жовтого має бути піщаним, а бордового - насичений і глибокий. Таке поєднання було характерне для класичної англійської кухні. Нині чомусь його мало використовують, хоча воно створює настрій помешкання, підкреслює глибину. 

Рожевий і зелений

Ви вважаєте, що такий дует кольорів - винятково весняний? Ви помиляєтеся: він підходить для всіх пір року. Досить підібрати лишень гармонійні відтінки кольорів. Приміром, пудровий чи темно-рожевий та оливковий або фісташковий. 

За інформацією realestate.24tv.ua



Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень