«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Знаки Зодіаку, які зловлять удачу за хвіст у травні: хто щасливчики

Новий місяць вже незабаром вступить у силу, що і кому прогнозують зірки.

Овну слід чекати фінансового успіху

Цього разу травень допомагатиме у фінансовому благополуччі Овнам. Їм слід проявити серйозне ставлення до справи, завдяки чому всі намічені плани обов’язково здійсняться.

 

Травень за прогнозами зірок є найкращим місяцем для отримання прибутку. Але для цього в кінці останнього місяця весни знадобляться й досить вагомі фінансові інвестиції, що обіцяють бути досить рентабельними та принести значні дивіденди.

 

Близнюки — успіх у завершенні важливих справ

Травень обіцяє Близнюкам нові знайомства з людьми спільних інтересів та цілей. Як кажуть зоряні гороскопи, починаючи з 10 травня планета Меркурій, керована Близнюками зупинить свій хід, розвернеться в ретроградному напрямку і рухатиметься в ньому протягом трьох тижнів, аж до 3 червня.

 

Це означає, що Близнюкам треба повернутися до раніше незавершених справ і закінчити їх, бо саме в цей час зорі будуть допомагати їм. Окрім нових, відновляться старі знайомства, будуть зустрічі з людьми, з якими давно не було контактів.

 

На що треба звернути увагу

Місячне затемнення, яке відбудеться 16 травня принесе новини та зміни. Вони торкнуться сфери роботи, здоров’я та особистого життя. Про що попереджають зірки:

 

  1. можлива зміна керівництва або навіть місця роботи;
  2. потрібно звернути увагу на стан здоров’я;
  3. бажано переглянути режим харчування, зайнятися спортом, відмовитися від шкідливих звичок;
  4. наприкінці травня під впливом Марсу почнеться активна бізнес-діяльність.


Також в кінці місяця зірки обіцяють цікаве знайомство і нові романтичні стосунки. Можлива навіть зміна місця проживання. Особливо це стосується тих Близнюків, хто народився з 29 по 31 травня.

 

Діви проявлять себе в якості лідерів

Діви повинні використати травень для реалізації своїх лідерських здібностей. Обставини в бізнесі складуться таким чином, що буде потрібно багато часу і сил. Тому ці ресурси не варто витрачати на виконання чужих розпоряджень та ініціатив.

 

З’явиться багато прогресивних ідей, які потрібно вчасно висловити і вони обов’язково отримають підтримку, матимуть багато однодумців. Це допоможе Дівам зайняти вигідну лідерську позицію і керувати своїми можливостями, виходячи із загального розвитку подій.

 

Джерело

Все буде Україна