П'ять речей, до яких ніколи не прив'язуються розумні люди

Все дуже просто

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Бути по-справжньому розумним означає знати, що дійсно важливо для вас у житті, і не давати збити себе з наміченого шляху. Є речі, до яких освічені люди ніколи не прив’язуються.

1. Навчання

Згідно з дослідженням Джудіса і Галтігана, проведеним 2023 року, дорослі з «стурбованим станом розуму» насправді менш розумні. Якщо ви відчуваєте, що занадто прив'язуєтеся до навчання, можливо, настав час перепочити.

2. Матеріальні блага

Розумні люди не надають надто великого значення матеріальним цінностям. Коли ви досягаєте певного рівня інтелекту, ви також дорослішаєте емоційно. Якщо щастя людини залежить лише від матеріальних благ, то її життя стає нещасним.

3. Необхідність схвалення

Оскільки ви самі не бачите своїх хороших якостей, то можете повірити в них тільки тоді, коли інші побачать їх. Втім, так жити не можна, і розумні люди це знають.

4. Минулі помилки

Єдине, що ви можете зробити, припустившись помилки – це винести з неї урок. А бути розумним – це знати, що нічого не можна виправити без прийняття.

5. Его

Бути по-справжньому розумним означає бути скромним, відпустити гординю. Справжня гордість – це добре, а зарозуміла гордість – це погано. Під час зарозумілої гордості людина відчуває завищене почуття власної гідності. Навіть тоді, коли людина нічого не досягла, вона відчуває гордість.  

 Джерело: УНІАН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень