Трендова сумка-2024: 5 моделей, які найчастіше обирають модниці (ФОТО)

Маленька чорна, бордова, коричнева, велика, потерта

Маленька чорна

Сумка із заклепками виглядає сміливо і нестандартно. Поєднуйте її з простими образами, щоб зробити акцентною, приміром з джинсами та футболкою. Адже така сумка завжди привертатиме увагу.

Бордова

З початком осені та зими цей колір буде дуже актуальним. Він є ознакою аристократизму, високого становища у суспільстві. Поєднуйте цю сумку з класичними чорним і білим кольором вбрання. Також цікаво виглядатиме вона з сірими, жовтими, помаранчевими, рожевими, червоними, зеленими, синіми, бежевими кольорами. 

Потерта

Сумку у стилі «гранж» (це поєднання класики з великим переважанням навмисно пошарпаних речей) теж вподобали модні інфлюенсерки. Вона виглядає цікаво і незвично завдяки ефекту зношеності.

Коричнева 

Сумка у стилі «мінімалізм» - без зайвих деталей і простої строгої форми - цього року улюблений аксесуар впливових і заможних леді.

Велика

У неї поміститься все. Саме ця функціональність і мінімалістичний дизайн і приваблює модниць. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень