Про це він розповів у програмі «Урядовий квартал».

Як розповідає експерт, під час свого перебування у Вашингтоні від бачився із багатьма ветеранами, співпрацював із Міністерством ветеранів США, і вражений, що вони допомагали Україні і готові допомагати далі. До того ж, додає він, ці чоловіки були на мітингах, вони дуже вболівали, щоби пакет допомоги Україні схвалили.

«Також я був дуже вражений, що американці готові нас підтримувати не тільки грошима. Для них дуже важливо, щоб у нас відбувалися реформи. Це дуже важливе питання. Тобто вони готові нам давати гроші, готові вкладати гроші, але хочуть отримувати прозорість, це перше, і реформи. Я це підтримую. Якщо ми будуємо і ми хочемо, щоб майбутнє нашої країни було світлішим, нам потрібно змінюватись», - пояснює Георгій Біркадзе.

Натомість, констатує експерт, зранку ми прокидаємось і читаємо новини, що знову спіймали когось на хабарі, на розкраданні землі, майна, тощо, а тим часом 67 млрд грн витратили на захист підстанцій, які росіяни все одно руйнують своїми ракетами.

«Сьогодні потрібно обов'язково налагоджувати відносини з американцями. Я вважаю, що це наші дійсно найпотужніші союзники. Я дякував усім, кого зустрічав, передусім я казав їм слово «дякую», кожному американцю, тому що ми знаємо, що це податки американських громадян», - підкреслює Георгій Біркадзе.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Золотарьов розповів, навіщо росіяни вдарили по телевежі у Харкові.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чому деякі конгресмени довго не хотіли допомагати Україні.