РФ треба відтіснити: Зеленський назвав умову миру в Україні на десятки років

25 квітня 2024, 18:24оновлено 25 квітня, 22:41
403
Президент України в новому інтерв'ю розповів, що треба робити для досягнення миру у всій Європі.
Зеленский, ВСУ
Зеленський назвав умову безпеки для України та Європи / Колаж: Главред, фото: 38 окрема бригада морської піхоти, Офіс президента

В Україні та Європі ніколи не буде безпечно, якщо на нашій території перебуватиме російська армія. Про це заявив президент України Володимир Зеленський в інтерв'ю Fox News. Відео вже розлетіломь в Мережі.

Він переконаний, що треба робити все, щоб вибити окупантів з української землі. Лише у такому випадку Україна зможе добитися справжньої безпеки для себе та всієї Європи.

"Якщно нам потрібна справжня безпека, якщо ми справді хочемо, щоб вона була сильною, на багато днів і років, на десятки років, щоб безпека існувала в майбутньому нашого регіону, ми маємо відтіснити його на його території", - сказав Зеленський.

відео дня

Він додав, що з Росією можна говорити лише із сильної позиції, бо слабкість породжуватиме нові страшні виклики.

"Могли б сказати: "Ну, окей, ми дамо вам НАТО, але не зовсім НАТО, ми вас запрошуємо, але не зовсім запросимо, ми не боїмося Росії, але ми трошечки боїмося, що вони відповідатимуть тощо". Якщо ми підтримуватимемо такий діалог, не сильний, не переконливий, якщо ми продовжуватимемо таким чином, то в нас будуть страшенні виклики від Росії", - додав президент.

Що таке Fox News?

Fox News Channel — американський консервативний інформаційний канал, який вперше вийшов в ефір 7 жовтня 1996 року. Він є основним інформаційним каналом США. Про це повідомляє Вікіпедія. Канал рекламує себе як той, що нейтрально висвітлює події. Журналісти висвітлюють і події в ході війни в Україні.

Відомо про те, що російські окупанти розстріляли автомобіль працівників каналу у березні 2022 року в селі Горенці поблизу Києва. Тоді загинув оператор Fox News П'єр Закревські, який перебував в Україні разом з пораненим Бенджаміном Холлом. Разом з оператором було вбито українську журналістку Олександру Кувшинову.

Переговори з РФ - останні новини

Нагадаємо, що російський диктатор Володимир Путін захотів мирних переговорів з Україною та назвав свої умови. Господар Кремля хоче зберегти захоплені території та хоче "серйозної розмови з гарантіями безпеки для Москви".

У Франції відреагували на заяву Шойгу про мирні переговори з Україною. У Франції спростували заяви російського Міноборони про готовність до проведення мирних переговорів між Україною та Росією.

Зеленський прокоментував імовірність переговорів із Путіним. Україна готова до переговорів, але не з Росією, оскільки Путін їх насправді не хоче, заявив Зеленський.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти