Про це він розповів у програмі «Різні люди».

«Те, що у нас ухвалили, це про вирощування марихуани, про вирощування конопель, про те, як треба обладнати поле, хто за ним спостерігає, хто продає ліцензії, як її виробляють. Цей закон має відношення до хворих, які потребують цього, - це просто така наївна казка, черговий обман незрозумілий», - стверджує Євген Комаровський.

Так, констатує він, тенденції у світі такі, що легалайз крокує планетою, але неможливо на рівні логіки та здорового глузду пояснити, чому алкоголь можна, а марихуану не можна. Принагідно доктор нагадує, скільки до лікарні привозять людей, які п'яні на морозі заснули, скільки п'яних людей падають, ламають собі голови, сідають за кермо, вбиваються та вбивають.

«Алкоголь змушує людей стріляти, приймати неадекватні рішення, вбивати своїх близьких, п'яні бійки, з'ясування стосунків, і це абсолютно легалізовано, держава має з цього нереальні прибутки тощо. Це можна, а цигарку з марихуаною не можна. Я не кажу, що вона набагато краща чи набагато безпечніша, але ж логіки немає», - розмірковує Євген Комаровський.

Звідси, констатує гість програми, народжується конфлікт взаємовідносин між людиною та державою, коли держава декларує правила, а люди не можуть зрозуміти, звідки вона взялася, хто ініціатор, чому це зараз не можна.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Як повідомляв Знай.ua, Золотарьов розповів, навіщо росіяни вдарили по телевежі у Харкові.

Також Знай.ua писав про те, що Біркадзе розповів, чому деякі конгресмени довго не хотіли допомагати Україні.