Залишайся в тренді: 4 найкращі стрижки у стилі боб для кучерявого волосся (ФОТО)

Оновіть образ

Стрижка боб – актуальна у всі часи і не підвладна змінам моди. Вона елегантна і стильна, але лише при умові правильної стрижки та догляду. Особливо вона подобається власницям хвилястого волосся.

Одним нюансом цієї стрижки є постійне відвідування перукаря для коригування, щоб хвильки мали невагомий вигляд та створювали враження більш легкої зачіски.

Пропонуємо вам розглянути кілька варіантів стрижки, які підійдуть для неслухняного хвилястого волосся.

Боб Old money

Зачіска, якій характерна багатошаровість та текстурність хвиль біля обличчя. З таким бобом лаконічно поєднується короткий чубчик.

Класичний боб

Класичним варіантом варто вважати стрижку до підборіддя із центральним проділом, ця стрижка стане універсальною для будь-яких рис обличчя та легкою у догляді.

Боб із чубчиком

Чудовим варіантом для створення ніжного образу незалежно від типу волосся буде боб із чубчиком, він грайливий і підходить романтичним натурам.

Французький боб

Саме цей боб є найкращим для хвилястих від природи пасом. Зачіска підкреслить увесь шарм образу, та матиме особливий вигляд, якщо проділ буде збоку.

Джерело: obozrevatel

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень