Дорога до грошей – Овнам, несподіванка – Близнятам: гороскоп на 26 квітня

І дещо про втому

ОВНИ

Зараз у вас буде шанс вигадати можливість для заробітку. Найбільш правильними будуть прості рішеннями. Вони ж будуть і найбільш прибутковими.

ТЕЛЬЦІ

Намагайтеся зробити так, щоб вас менше турбували цього дня, аби мати змогу зробити усе заплановане. А роботи трохи буде…

БЛИЗНЯТА

Цього дня може відбутися щось дуже несподіване. Будуйте свої плани так, щоб їх можна було легко змінити.

РАКИ

Вам цього дня допоможе інтуїція. Вам вдасться зрозуміти, чого від вас хочуть і які почуття до вас мають.

ЛЕВИ

Хтось може вас дуже роздратувати. Постарайтеся не зважати на витівки цієї особи, щоб не зіпсувати собі день. А краще – зануртеся у роботу.

ДІВИ

Це вдалий день, щоб захистити свої права, тому не мовчіть, якщо вас щось бентежить. Але в жодному разі не робіть це у грубій формі.

ТЕРЕЗИ

Вам доведеться бути на людях, навіть якщо ви цього й не хочете. Однак, це піде вам на користь, адже у вас буде можливість зав’язати корисні знайомства.

СКОРПІОНИ

Час переходити від слів до дій. Досить складати плани – час почати їх втілювати у життя. Цей день може змінити ваше життя.

СТРІЛЬЦІ

Не варто переоцінювати свої можливості. Ви сильні та талановиті, але навіть ваші сили не безмежні. Намагайтеся бути реалістами.

КОЗОРОГИ

Сприятливий день для того, щоб вчитися новому та вдосконалювати свої навички. Вам легко даватимуться нові знання, які невдовзі дуже вам знадобляться.

ВОДОЛІЇ

Ви багато працюєте й ваша втома може проявитися у вигляді забудькуватості та неуважності. Контролюйте себе й не лінуйтеся записувати усе важливе.

РИБИ

День буде насичений суперечками та суперництвом. Окрім того, є небезпека перевтоми. А де втома - там і стрес. І знижений імунітет.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень