Їсти й худнути: сім найкращих каш для схуднення 

Вони насичують організм необхідними мікроелементами та є дуже поживними

Каша може розігнати метаболізм, налагодити травлення та допомагає скинути зайву вагу. Передусім каша містить рослинну клітковину, необхідну для правильної роботи травної системи, аби організм мав можливість позбутися шлаків та токсинів. 

ТОП найкращих каш для схуднення

Пшоняна каша

Якщо регулярно вживати пшоняну кашу, можна за 2 тижні скинути до 7 кілограмів. Вона загалом покращує апетит, зміцнює волосся, зуби та покращує шкіру. Печінка краще працює завдяки пшоняній каші, налагоджується робота жовчного міхура та серцево-судинної системи. 

Рисова каша

Найкориснішим вважається бурий рис, який виводить шлаки з організму, насичує мінералами та вітамінами. На 100 грамів продукту припадає лише 82 ккал. 

Гречана каша

Лікарі радять гречку, аби запобігти ожирінню. Гречка містить вітаміни, які запобігають анемії. Це низькокалорійна каша, яка містить лише 308 ккал на 100 грамів продукту.

Пшенична каша

Ця каша може знизити рівень холестерину в крові. Каша також низькокалорійна, на 100 грамів продукту містить 316 ккал.

Перлова каша
 
Каша чудово «чистить» кишківник, виводить шлаки та токсини. На 100 грамів продукту міститься лише 108 ккал.

Вівсянка

Лідер за вмістом клітковини, пришвидшує метаболізм та прискорює схуднення.  Якщо вівсянка на воді, то на 100 грамів продукту - лише 88 ккал.

Кукурудзяна каша

Гіпоалергенний продукт з низьким вмістом калорій, на 100 грамів каші припадає лише 78 ккал. Каша сприяє швидкому розщепленню жирів і знижує рівень «поганого» холестерину.

Джерело: Молодий буковинець 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень