Останнім часом, все більше росіян, які повернулись з так званої «СВО», записують відео до Путіна, з критикою його політики. Зокрема, вони говорять про те, що всі обіцянки Володимира Путіна – брехня. Бо російська влада залишила їх не тільки без обіцяних виплат, а ще й відбирає майно. А обіцяне «щасливе» життя – було лише казкою, якою їх заманювали на фронт. Тому, тепер вони вимагають закінчення війни, адже не бачать сенсу продовжувати воювати, коли Путін залишив їх ні з чим на вулиці.

Відповідне відео з’явилось в мережі.

«Я хочу відкрити очі людям, які все ще дивляться телевізор і не розуміють, що відбувається навколо. Я брав участь у «СВО», нам намалювали гарну картинку. «От хочете «гарне життя», можна його отримати, якщо виживете», — казали вони. А тепер, у мене забрали квартиру, формально – я безхатько. Я впевнений, з вами вчинять так само. Немає жодної підтримки, можливо треба задуматись, для чого це все та кому це потрібно», — заявив росіянин.

Варто підкреслити, що з кожним днем таких заяв від окупантів стає все більше. Схоже, у них починають розкриватись очі й вони розуміють, що обіцянки Путіна є лише на словах, а на ділі, ніхто цього виконувати не буде, а навпаки, зробить життя росіян ще складнішим. Тому, багато хто вже твердо заявляє, що потрібно закінчувати війну та не йти гинути на фронті, заради амбіцій Путіна. Не виключено, що зовсім скоро окупанти складуть зброю та підуть з протестами на главу Кремля.